Om prenumerationen

En prenumeration på Kaspersky Safe Kids Premium är ett köp av rätten att använda programmet enligt specifika parametrar (t.ex. prenumerationens utgångsdatum, antal enheter).

Du kan hantera prenumerationen via sidan för ditt personliga konto på tjänsteleverantörens webbplats (t.ex. via App Store, Google Play eller Huawei AppGallery).

En prenumeration kan förnyas automatiskt eller manuellt. En prenumeration som förnyas automatiskt, förnyas i slutet av varje prenumerationsperiod tills du avbryter den. En manuellt förnyad prenumeration måste förnyas i slutet av varje prenumerationsperiod. När en manuellt förnyad prenumerationen går ut, kan du bli tilldelad en respitperiod under vilken programmet förblir fullt funktionsdugligt.

Att beställa en prenumeration på Kaspersky Safe Kids avbryter inte dina andra prenumerationer som inkluderar Kaspersky Safe Kids. För att undvika ytterligare avgifter, se till att du har avbrutit eller inaktiverat automatisk förnyelse för prenumerationer som du inte behöver.

Avbryt en prenumeration på Kaspersky Safe Kids Premium eller byt till manuell förnyelse:

1. Gå till din personliga kontosida på tjänsteleverantörens hemsida.
  2. Kontrollera om det finns några aktiva prenumerationer som inkluderar Kaspersky Safe Kids.
  3. Avbryt eller inaktivera automatisk förnyelse för prenumerationer som du inte behöver.